Hyggelig weekend i vente i Metropol Shoppingcenter.

I weekenden kan du komme til weekend-shopping i Metropol. Vi holder nemlig åbent lørdag og søndag fra kl. 10-16 ✨ Kvickly har åbent fra kl. 7-19 om lørdagen og fra kl. 10-16 om søndagen 🛒

𝐊𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐬𝐡𝐨𝐰

Lørdag kan du komme til konfirmand modeshow kl. 11 og kl. 13 🕺 Det er samme show kl. 11 og kl. 13, og showet foregår i centergangen. Det er gratis at deltage, så man møder bare op. Der vil være rig mulighed for at hente en masse inspiration til outfittet til den store dag og til Blå Mandag – og så vil der også være fede konkurrencer 👏

𝐌𝐞𝐭𝐫𝐨𝐩𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐩𝐚̊ 𝐛𝐞𝐬ø𝐠

Om lørdagen får vi også besøg af Metropolle fra kl. 11-15, hvor han deler kram og godter ud 🍬 Han er på besøg igen om søndagen, også fra kl. 11-15, hvor han starter med at dele Metropolle poser ud – og derefter går han rundt i centret og deler kram ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *