Hjørring Futsal spillere udtaget til Landsholdet.

Torsdag d. 9. februar til søndag d. 12. februar samles landsholdet i Hjørring, hvor man skal forberede sig frem imod de kommende VM-kvalkampe imod Rumænien og Finland i marts . Fortæller Hjørring Futsal Klub.

Her er hele fire HFK’ere udtaget! Ermin Kasumovic og William Rams har fået genvalg i landstrænerens trup efter at have været med i de to første VM-kvalkampe tilbage i oktober og november. Herudover er Arfan Habibi tilbage på landsholdet, hvor det hidtil er blevet til 12 landskampe. En der endnu ikke har landskampe på CV’et er Casper Knudsen, som har gang i en fremragende sæson, der nu har kastet Knudsens første landsholdsudtagelse af sig

Programmet står på en masse træningspas samt en intern kamp – alt sammen i Park Vendia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *