Vendelbohus præsenterer: Klarsynsaften med Ian Elliott

Ian Elliot vil skabe kontakt til dine nære, som er gået over på den anden side. Der vil også blive givet clairvoyante beskeder til publikum. Det sker TIRSDAG DEN 31. JANUAR 2023 KLOKKEN 19.30 på Vendelbohus.

Ian Elliot er et clairvoyant medium, født i Irland og bor nu i Hjørring. Han åbnede op for den åndelige verden, da han var 14 år gammel, og har siden kunnet få kontakt til ånderne og englene. Han har arbejdet som clairvoyant medie i snart 30 år, både i Danmark og udlandet.

Billetprisen er inkl. kaffe

Unum. siddepladser Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf.: 38481633 Ledsager er gratis, såfremt ledsager kan fremvise gyldigt ledsagerkort. Der betales dog gebyr.

Køb dine billetter ved at klikke “Her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *