“LØB 4 UKRAINE” i Sæby fredag D. 24 februar.

FREDAG DEN 24. FEBRUAR 2023 KL. 17.00-21.00

KULTURHUSET MANEGEN I SÆBY

Adresse: Rådhuspladsen 2 9300 Sæby

24 Februar er det 1 år siden krigen i Ukraine startet.
Behovet for hjælp til Ukraine er enormt. Hvad kan vi gøre…? Efter at vi alle har ryddet klædeskabene for overskydende vintertøj til de stakkels Ukrainere – hvad er så det næste vi kan gøre… ? Vi kan støtte dem som har muligheden for at hjælpe og operere i det krigshærgede land. Vi har valgt at støtte Ukraine sammen med jer…hvor alt overskud fra løbet går til – Røde Kors – Over 1.9 millioner mennesker får nødhjælp fra Røde Kors lagre fra Danmark i Ukraine…. Støt og vær med til at hjælpe Ukraine gennem en iskold vinter, hvor store dele af landet står uden el og varme efter massive bombeangreb.

De følgende linjér gælder hun hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen..

Har du ikke mulighed for at deltage på dagen…Tilmeld dig alligevel… og løb for dig selv eller sammen med vennerne på din helt egen rute når du har tid. Efterfølgende indtaster du nemt din sluttid i linket som du får, når du har tilmeldt dig – diplom kan herefter udskrives. Startnumre, medaljer skal/kan afhentes ( kun hvis du ikke deltager på dagen) i dagene op til løbet Adresse: Søvangsvej 13 9300 Sæby.

Det vigtigste er: Du er registreret her under løbet som deltager og med i støtteløbet Løb 4 Ukraine.

Start: 16.30 / 17.00 /18.00

LØB 4 UKRAINE:

Et rundeløb på 5.3 km – på en rute som er næsten flad. Dette på gode stier og veje i vestbyen, hvor ruten vil være godt markeret. Løbet har base i Kulturhuset Manegen, hvor der udleveres startnumre, info mm – Her kan du også opbevare din bagage, men på eget ansvar
Der er mulighed for at gå eller løbe flere distancer. Ligesom det er muligt at starte på Halvmarathon Early.. hvis man bruger mere end 2.15 min – Samt en Halvmarathon Late hvis man løber under 2.15 min

Distancer:
5.3km-10.6km-15.9km- 21.1km

Starttidspunkter:

Kl. 16.30 Halvmarathon Early start

Kl. 17.00 Halvmarathon

Kl. 17.00 Rundeløb 1/2/3

Kl. 18.00 Halvmarathon Late start

Pris: 125 kr

Du får:

Startnummer – Flot medalje i metal – Opmærket rute – Depotforplejning under/efter – Diplom tast selv – Sidst men ikke mindst…Støtte til Ukraine

Max deltager: 400

Depot: Ved start/mål

After Depot: Kulturhuset Manegen ( varme lokaler)

Toilet: Ja..mange

Bagageopbevaring:
Ja… på eget ansvar

Dan H Kristensen: Primusmotor i Løb 4 Sagen / Sæbyløbet Knæk Cancer

24 Februar 2022 – min fødselsdag – jeg glemmer det aldrig. Jeg fik den værste fødselsdagsgave i hele mit lange liv. Den dag invaderede Rusland.. Ukraine. Løbet her er en støtte og mærkedag – på en trist baggrund. 24 Februar vil altid være min fødselsdag, dette er ikke en fejring af denne – men et håb om at rigtig mange vil deltage og støtte op. Alt mulig tiltænkt opmærksomhed ønskes givet som donation ved tilmeldingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *