Nordjyllands Politi uddrag fra døgnrapporten fra onsdag den 14. december til mandag den 19. december 2022.

Glatføreuheld

Fredag morgen kl. 0650 skete der et glatføreuheld på Bonderupvej i krydset ved Trend Kro i Farsø. I det glatte føre mistede en bilist kontrollen over bilen, og den kørte i grøften. Der skete udelukkende materiel skade ved uheldet.

Indbrud i villa

I perioden mellem onsdag den 14. december om morgenen og fredag den 16. december om eftermiddagend blev der lavet indbrud i en villa på Ny Kærvej i Aalborg. Gerningspersonen havde skaffet sig adgang via et vindue i tre meters højde indtil en udestue. Der var anvendt en stige der stod ved villaen. Gerningspersonen havde tilsyneladende udelukkende været rundt i husets stuetetagen. Der blev sikret DNA spor fra stedet.

Narkopåvirket bilist uden førerret

Natten til fredag kl. 014 blev der foretaget rutinemæssig kontrol af et køretøj og dets fører på Præstevej i Gravlev. Da patruljen kontaktede førerenn kunne de konstatere, at han var påvirket af stoffer. Dette bekræftede en test på stedet. Han var ej heller i besiddelse af et gyldigt kørekort. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Lov om euforiserende stoffer

Natten til fredag kl. 0149 bemærkede en af politiets patruljer 2 unge mænd som udviste mistænkelig adfærd i en opgang på Bipensgade i Hjørring. Det viste sig, at den ene mand var i færd med at overlevere en pose indeholdende 0,4 gram kokain til en anden. Dette blev dog forhindret. Ved efterfølgende ransagning ved sigtede, blev der fundet 0,8 gram kokain, receptpligtig medicin samt en del kontanter. Det hele blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Der forestår nu yderligere efterforskning ogen fornyet afhøring af sigtede.

Lov om euforiserende stoffer

Natten til lørdag kl. 0125 foretog en patrulje henvendelse til er person på Boulevarden i Aalborg. Han udviste tilstrækkelig mistænkelig adfærd til, at det blev besluttet at han skulle visiteres. Mistanken holdt stik og han blev fundet i besiddelse af 4,58 gram amfetamin. Stoffet blev konfiskeret, og han kan se frem til at modtage en bøde for overtrædelsen.

Spirituskørsel

Lørdag aften kl. 2023 blev der standset en bil på Hirtshalsmotorvejen umiddelbart nord for Nørresundby. Bilen kørte slingrende og ved en alkometertest viste det sig, at pågældende havde indtaget for meget spiritus til lovligt at kunne køre bil. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve med henblik på endelig bestemmelse af promillen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *