Circle K er nu størst på lynladestandere til el-biler i Nordjylland – og endnu flere er på vej.

Når det kommer til kraftfulde lynladestandere, der kan oplade en elbil på blot 30 minutter, er Circle K nu den operatør, der har det største netværk af lynladere i såvel Region Nordjylland som resten af landet. Det næste halve år vil kæden cementere sin position yderligere og fordoble antallet af standere. Circle K løfter nu sløret for hvilke nordjyske byer, der får de hurtige ladestandere.

Circle K har på rekordtid etableret 100 lynladestandere i Danmark, hvoraf de 12 er i Region Nordjylland på kædens stationer i Aalborg, Aalborg Ø, Nykøbing Mors og Hirtshals. Dermed er Circle K den operatør, der har flest lokationer med lynladestandere i såvel Nordjylland som resten af landet.

Circle K’s superhurtige lynladestandere har en effekt på op til 300kW. Det er 7-13 gange så meget som almindelige fortovsladere, hvor effekten typisk kun er på 11-22 kW.

”Vores kunder kan således oplade deres elbiler på blot 30 minutter, alt afhængigt af batteriets kapacitet. Med en traditionel fortovslader vil elbilejere ofte skulle vente i flere timer,” siger Cecilie Strandvold, der er produktchef for El og Brændstof hos Circle K.

På hver af de berørte Circle K brændstofstationer er der to eller fire lynladepladser. Ventetiden ved tankning kan udnyttes til at benytte stationens toiletter, butik og cafemiljø.

Nye lynladere i Nordjylland

Circle K har i alt 48 ladestandere langs de jyske motorveje fra Hirtshals i nord til Padborg i syd og vil de næste seks måneder fordoble antallet af lynladestandere over hele landet fra de nuværende 100 til over 200.

I Nordjylland betyder det, at der inden for få måneder vil blive installeret lynladestandere på Danmarksgade 15 i Frederikshavn, samt på stationen på Industriparken 2 i Nørager i løbet af foråret.

”Hos Circle K vil vi gøre det lige så nemt at tanke el som benzin og diesel. Vi tilbyder derfor Danmarks mest fintmaskede net af superhurtige lynladestandere, så folk trygt og bekvemt kan køre lange ture i deres elbil. Samtidigt gør vi optankningen til en behagelig oplevelse med mulighed for at bruge den halve time på at få stillet den lille sult eller nyde en kop kaffe,” siger Cecilie Strandvold.

Det kræver ikke abonnement at oplade bilen hos Circle K. Prisen er 5,99 kroner pr. kWh. I Circle K’s app kan man finde nærmeste lader og se, om den er ledig, så man undgår at køre forgæves.

Oversigt over nuværende og kommende lynladestandere hos Circle K:

https://www.circlek.dk/stationer-med-ladestandere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *