Flot fremmøde til demonstration mod lukning af Den Blå Sociale Café i Hjørring. Se galleri og video.

Rigtig mange var mødt op til fakkeltog i Hjørring for at støtte op om en god sag. Over 150 personer havde tændt faklen for at i protest vise at man ikke skal lukke værestedet i Hjørring. Se videoer nederst.


I 27 år har Den Blå Sociale Café været mødested for hjemløse og socialt udsatte i Hjørring i Nordjylland. På nuværende tidspunkt har caféen kontakt med 158 brugere, der jævnligt kommer for at få stillet sulten og mødes i fælleskab. Men snart er det slut.
Caféen får et tilskud fra Hjørring Kommune på 570.000 kroner om året til at drive stedet til gavn for nogle af Nordjyllands mest udsatte mennesker. Men fra 1. august 2023 lukker kommunen kassen, og det betyder, at caféen må lukke.

Tekst/Foto/Video: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *