12 uger gammel hundehvalp stjålet ude foran en børnehave.

Pia Jensen fra Sulsted er utroligt ked af det for tiden. Hendes lille søde hundehvalp på 12 uger er blevet stjålet ude foran en børnehave i Sulsted.


Min hvalp på 12 uger blev stjålet torsdag kl. 15.05 Han var bundet ude foran børnehaven Blåhvalen på Kuskgårdsvej 6 i Sulsted imens jeg var inde og hente mit barn.
Det første vidne ser en kvinde tage hunden op i favnen og gå med ham. Et andet vidne beskriver hende som en ” ret ung kvinde” vidnet undrede sig i øvrigt over måden som kvinden prøvede at skærme for hunden, kvinden havde på det tidspunkt retning af Brugsen eller busstoppestedet.


Bølle er en 12 uger gammel Bichon havanais / shih tzu blanding . Enhver der må ha viden om hvem der har stjålet min hvalp , eller har set /hørt noget, måske opdaget en “ny” hund i bekendtskabskredsen , der kan hjælpe med tilvejebringelse af min hvalp , vil være guld værd.


Politiet ER underrettet, men desværre er en stjålet hvalp IKKE vigtig nok for at de vil bruge tid på det
Hjælp mig med at få Bølle hjem. Hunden er chippet.

Kontak min på 27841583. Skriver Pia Jensen.

Her er foto af Bølle.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *