Julehjælp i nød: Rød alarm fra Stop Spild Lokalt.

Madspildsforeningen Stop Spild Lokalt har udsendt en rød alarm for at få flere frivillige til at hjælpe med at dele overskudsmad ud op til jul.

– Vi har de seneste mange måneder oplevet en stigende tilgang på omkring 50 pct, som kommer og henter mad hos Stop Spild Lokalt, hvilket for os synliggør konsekvensen af prisstigninger, hvad der for mange har indflydelse på deres hverdag, siger direktør Rasmus Erichsen, Stop Spild Lokalt.

Stop Spild Lokalt, der kalder sig Danmarks største frivillige organisation, der systematisk, fødevaresikkert og sporbart deler overskudsmad ud, er i aktion helt frem til lillejuleaften.

– Vi deler overskudsmad ud den 23. december sent om aftenen, når supermarkederne er lukket og mange ligger med ondt i maven over, at det der burde være en af årets bedste dage, som er lige rundt om hjørnet, siger Rasmus Erichsen. 

Foreningen søger derfor fortsat frivillige rundt om i hele landet, som vil hjælpe med at hente og uddele overskudsmad.

– Vi kommer til at hente mere mad i år, end vi tidligere har gjort, fordi vi har flere butikker med som følge af det store. Vi søger også hjælp til at sprede budskabet om, at man kan hente mad hos os lillejuleaften, hvis man ingenting har til jul, siger Rasmus Erichsen.

Kilde: Stop Madspild Lokalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *