Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 25. november til den 28. november 2022.

Højlydt morgenfest

Fredag formiddag modtog vagtcentralen et opkald fra en borger. Borgeren, der bor i Hadsund, var godt træt af, at hendes underbo i længere tid havde chikaneret hende ved at spille meget højt musik. 

Det var ikke første gang, at politiet havde kørt ud til adressen – de andre gange havde beboeren bare ikke været hjemme. Det var han dog fredag formiddag. 

Patruljen tog en snak med beboeren, der tydeligvis havde en fest med sig selv. Han blev bedt om at skrue ned, hvilket han gjorde.

Indbrud i Hobro

Indbrudstyve vippede flere overvågningskameraer op ved et byggemarked, så de ikke kunne filme det indbrud, som de to tyve skulle til at begå.

Tyvene kom ind ved at ødelægge et træhegn til butikkens baggård. Herefter stjal de 90 stk. petroleum klimavæske til brændeovne. 

Selvom kameraerne blev vippet op, nåede de kort at opsnappe et overvågningsfoto af de to tyve. 

Indbruddet fandt sted på Drejøvej i Hobro natten til lørdag.

Endnu et indbrud i Hobro

Lørdag aften, denne gang på Elmevej i Hobro, fandt endnu et indbrud sted. Beboeren i huset kom hjem lørdag aften og kunne konstatere, at der havde været indbrud.

Et vindue ind til husets bryggers var knust, og flere smykker var stjålet fra stedet. Da hun kontaktede politiet, havde hun dog endnu ikke dannet et fuldt overblik over, hvad der præcist var blevet stjålet.

Indbrudstyven havde gennemrodet badeværelset og soveværelset, inden vedkommende forlod huset igen gennem en terrassedør.

Har du set noget i området lørdag aften? Kontakt politiet på 114.

Tyverii Jomfru Ane Gade

Under en bytur søndag nat fik en ung kvinde stjålet hendes pung. Tyveriet fandt sted på en beværtning i Jomfru Ane Gade i tidsrummet klokken 0330 til klokken 0345.

Der var tale om en beige kortholder. I pungen var der et dankort, sundhedskort og et studiekort. 

Kanonslag i postkasse

En kvinde fik sig noget af et chok lørdag aften, da der lød et kæmpe brag. Hendes postkasse var nemlig blevet sprunget i stykker med et kanonslag.

Hærværket blev fanget på husets videoovervågning, og her kunne man høre en samtale mellem gerningspersonerne.

Episoden fandt sted på Vester Vase i Gudumholm. 

Læs mere om lovgivning for fyværkeri her

 

 

Narkokørsel

En mand uden førerret valgte at sætte sig foran rattet – i en bil – kort efter midnat mandag. 

Manden blev standset af politiet i krydset mellem Krøldrupvej og Øslev Mark i Fjerritslev. Han blev her skønnet påvirket af betjentene, hvorfor han blev narkometertestet. Testen var positiv.

Hans bil og bopæl blev ransaget efterfølgende. Resultatet af ransagningen var en pose amfetamin, som blev konfiskeret. 
 
Den sigtede erkender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *