Fødselsdagsreception hos Alles Lægehus i Hirtshals.

I maj måned 2021 kunne der afholdes rejsegilde for det nye lægehus i Hirtshals, og første december 2021 kunne lægehuset åbne dørene til de nye og moderne rammer og byde lægehusets ca. 8700 patienter velkommen.

Det nye lægehus blev etableret på baggrund af et samarbejde mellem Hjørring Kommune og Lægerne i Hirtshals og er bl.a. et led i arbejdet for at tiltrække nye speciallæger i almen medicin til byen. Lægehusets drift har siden åbningsdagen i december sidste år været understøttet af alles Lægehus, mens lægerne Birgitte og Flemming ejer og arbejder i lægehuset. 

Husets fødselsdagsreception afholdes d. 01. december fra kl. 16.00 – 18.00 på lægehusets adresse Vanggårdsgade 17, 9850 Hirtshals. Til receptionen vil alles Lægehus Hirtshals være repræsenteret af personale, læger og ledelse.

Til receptionen vil 1. viceborgmester, Hjørring Kommune, Per Møller ligeledes deltage og holde en kort tale.

Alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *