Redningsaktion ved Stensnæs.

Lørdag aften 20.15 blev Sæby Redningsstation kaldt ud. En båd var stødt på grund på Stensnæs. Vi afgik med FRB11, mod den oplyste position, og med skarpt udkig i den tætte tåge. Vi søgte langs grunden på Stensnæs. Det var i mellemtiden lykkedes båden at komme fri af grunden, men havde mistet orienteringen i tågen. Gennem telefonen pejledes en ny position, som vi fulgte. Der var under 50 meters sigt, men vi holdt kontakt med båden via telefon, og fik besked, da de kunne se vores projektører. Herefter fulgte vi retningen, og snart kunne vi se båden i tågen forude. Vi fik en mand og en slæbeline ombord, og tog båden med tilbage til Sæby, hvor aktionen afsluttedes. Alle kom velbeholdne i havn, bortset en måge, der kom for tæt på.

Kilde og foto: Sæby Redningsstation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *