Musikhuset i Hjørring lukker og flytter til Nørresundby.

Musikhuset i Hjørring lukker på grund af stigende omkostninger. Butikken i Hjørring og butikken i Aalborg slår sig sammen og bliver til en butik og vil være af finde fremover i Nørresundby.

Indehaver af Musikhuset i Hjørring og Aalborg Teodor Atanassov Georgiev fortæller.

“Jeg vil på vegne af Musikhuset Hjørring sige tak til alle jer fantastiske mennesker, der gennem årene er kommet her i butikken. Tak for de gode snakke, de små anekdoter, vores nørden omkring instrumenter og grej, og ikke mindst tak for alle de handler vi har begået med hinanden. Tak for den tillid i alle har vist os, det har vi gennem tiderne været, og er fortsat taknemmelige for.

Jeg er dog nu nået dertil, hvor jeg som så mange andre må tage til efterretning, at der er inflation, stigende omkostninger, og hvad det fører med sig. Jeg har derfor taget den beslutning, at en optimering er nødvendig. Skal vi kunne holde priserne nede med de stigende udgifter, der er på de enkelte produkter grundet stigende omkostninger under produktionen, og dermed være konkurrencedygtige på priserne, er der kun et sted at optimerer nemlig på egne omkostninger.

Jeg har derfor besluttet pr. 1/1-23 at samle Musikhuset Hjørring og Aalborg i en butik på Østergade 29A, 9400 Nørresundby.

Jeg håber, at alle i skønne mennesker der gennem tiden er kommet her i butikken, flytter med os til Musikhuset Aalborg, uden jer er det ikke helt det samme, og ellers benytter jer af vores webshop www.musikhusetaalborg.dk der også fortsat optimeres og arbejdes med, så den kan blive så brugervenlig og fyldestgørende som muligt.

Vi er også fortsat efter flytningen at finde på telefonen med det nummer i kender her i Musikhuset Hjørring. Alternativt kan vi træffes på nr. +45 93409590.

Vi har som altid stadig kaffe på kanden her i Musikhuset Hjørring og fra 1 december har vi som vanligt lidt mundgodt dertil.”

Teodor Atanassov Georgiev fortæller også at der er rigtige gode tilbud lige nu så det er bare med at kigge ind i butikken i Hjørring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *