Fortuna Hjørring tabte på hjemmebane til de danske mestre fra HB Køge.

På en bidende kold lørdag eftermiddag på Nord Energi Arena tog Fortuna Hjørring i Gjensidige Kvindeliga i dag imod de danske mestre fra HB Køge.

En kamp som startet rigtig skidt for Fortuna Hjørring da HB Køges Mie Jans blot efter 6 minutter kunne banke bolden i mål til 0-1 til udeholdet.

Fortuna Hjørring spillede som vinden blæste og den var kold. Der var ikke rigtig gang i hjemmeholdet, fejl på fejl blev der lavet og det blev mere og mere et spørgsmål om hvornår de kunne komme ind i varmen igen. Flere fejlbolde og ganske få chancer havde hjemmeholdet i første halvleg. Dog kort før første halvleg var slut var der en chance men den løb ud i sandet for hjemmeholdet.

I anden halvleg kom hjemmeholdet ud med styrke og vilje men det hjalp ikke meget for blot efter 10 minutter inde i anden halvleg kunne HB Køge igen bringe sig yderlige foran med en mål af Andrea Norheim nu stod der 0-2 til udebane holdet. Av Av.

Fortuna Hjørring prøvede at få spillet til at køre men igen var der mange fejl. Men så kom der et lille lyspunkt. Maria Ficzay fra Fortuna Hjørring fik bolden i mål og så stod der 1-2 efter 86 minutters spil som også blev kampens resultat.

HB Køge ligger suveræn i spidsen af tabellen på en 1 plads med 33 point mens Fortuna Hjørring ligger på en 3 plads med kun sølle 19 point.

En kold eftermiddag på Nord Energi Arena var slut og små 300 tilskuere kunne derefter komme hjem i varmen.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *