Flot udstilling hos Vendsyssel Kunstmuseum.

Udstillingen Dage og Rum giver er kunstnerparret Lisbeth Eugenie Christensen (f.1969) og Per Ahlmann (f.1965) hidtil største fælles udstilling, og den er speciallavet til Vendsyssel Kunstmuseum i tæt samarbejde med museet. Det er en dialogudstilling

Billedkunstner Lisbeth Eugenie Christensens værker som er både formelle og natur-inspirerede. Hun har gennem årene rendyrket tegningen og maleriet til et konsistent, forfinet og præcist udtryk.

Keramiker Per Ahlmanns kunstneriske position er der, hvor skulpturen handler om skulptur. En skulptur er ifølge Ahlmann lykkedes, når den er selvberoende. Når skulpturen virker som en gengivelse af noget, man burde genkende, men alligevel er helt abstrakt.

Gå ikke glip af udstillingen mens den er her!

Udstillingen har fået ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner i nordjyske

Se mere “Her”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *