Poul Steenbeek stopper ved Hirtshals og Emmersbæk kirker.

Kære alle i Hirtshals

D. 1. december har jeg fået et nyt embede, hvor jeg skal være præst ved Bistrup kirke og på Hjørring sygehus.

Det har selvfølgelig været en svær beslutning at skulle forlade jer efter så kort tid. Det var dog en beslutning vi i vores familie skulle lave, for at få nogle ting i vores familieliv til at gå op i en højere enhed.

Men jeg er meget taknemlig for den mulighed jeg har fået til at være præst her i byen. Det har givet mig mange gode og værdifulde stunder. Jeg håber også at jeg har formået at skabe gode og værdifulde stunder for alle jer, som jeg i de sidste år har mødt.

Der vil være mulighed for at sige ordentligt farvel på d. 4. december, hvor der holdes en afskedsgudstjeneste i Emmersbæk kirke.

Jeg ønsker jer alt godt fremover

Poul Steenbeek

Privatfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *