Horne Efterskole afholder “Horne-hjælps-uge”

I uge 47 afholder vi på Horne Efterskole, det vi kalder ”Horne-hjælps-uge”. Ugen handler om, at vores engagerede elever, på forskellig vis, samler penge ind og donerer dem til et godgørende formål. Efter en afstemning blev eleverne enige om, at pengene i år skal gå til ‘Projekt, Mobning og Trivsel blandt børn og unge i Danmark.


Eleverne har lavet en nyfortolkning af eventyret om Askepot – men nu som musical. Handlingen er henlagt til nutiden, hvor en ung pige er fanget i krydsilden mellem umulige forældre, stedsøstre, flotte fyre, hjerteveninder og medrivende musik. Det bliver godt. Musicalen bliver opført lørdag d. 26/11 kl 15:00 og igen søndag d. 27/11 kl 13:00 – der er gratis adgang, med mulighed for at købe kaffe og kage til 25 kr før og efter forestillingen.

Desuden serverer vi tirsdag d. 22/11 kl 17:00 – 18:30 igen vores legendariske, fantastiske og superlækre Horne-pulled-pork-burger – bestående af smaskforkælet grisebasse serveret i en hjemmebagt maltbolle med coleslaw, BBQ-sauce og kryddermayo – til bare 35 kr.


Du kan supplere måltidet med saltbagt kartoffel med uartig creme fraice – 15 kr
Og bagefter en lækker dessert i form af en fløjlsblød Panna-Cotta – 25 kr.
Det hele er pakket og lige til at tage med hjem, eller I kan vælge at spise maden i vores hyggelige spisesal her på Horne Efterskole. Bestil din burger og tilbehør på burger@horne.dk – du modtager naturligvis en bekræftelse på din bestilling.
Betaling sker med MobilePay nr. 694201 – husk at medbring kvittering ved afhentning.
Sidste frist for bestilling er mandag. d. 21/11 kl. 20:00

Lørdag d. 26/11 laver vi en lækker fiskeanretning. Vi har nogle af de bedste leverandører lige uden for døren, og vi er stolte af dem og deres fremragende produkter. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde en fiske-tapas-bakke fyldt med kvalitet og kærlighed til Vendsyssel og råvarerne.
Der skal bestilles til min to personer. Pris: 99,- kr pr. person via Mobilepay nr. 694201
Den skal bestilles på fiskeanretning@Horne.dk og skal afhentes mellem 13:00 og 17:00.
Sidste frist for bestilling er onsdag d 23/11 kl. 20:00

Hele omsætningen på ugen går ubeskåret til vores Horne-hjælps indsamling til fordel for Projektet, Mobning og Trivsel blandt børn og unge i Danmark

Mvh Horne Efterskole, Højskolevej 5, Horne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *