Større militær øvelse i Hirtshals se video og galleri.

Aalborg Kasernes værnepligtige har i de sidste par dage haft en større øvelse i og omkring Hirtshals. Ved Kjul stand/skov havde de tirsdag aften en øvelse i angreb, hvor hele skoven blev brugt som kampplads.

Torsdag formiddag var de værnepligtige så på tur igen. Denne gang skulle de gå fra Uggerby strand i flok med fuld oppakning og 2 båre med tilskadekommen. Derefter gik turen igennem Hirtshals by og som en lille overraskelse havde Hirtshals Skoles små klasser stillet sig på række uden foran skolen og hilste på de værnepligtige. Her blev de klappet igennem gaden og der blev også udelt High Five fra eleverne, flere af de små gjorde også honnør til militæret. Det hele blev afsluttet med en gåtur til Hirtshals fyr hvor der var gruppe foto og derefter varme drikke og mad til stor jubel for de værnepligtige da de hørte at nu skulle de ikke ud og gå mere.

Vi fik lov som den eneste Pressefotograf at være med her fra Hirtshals-avisen.dk. Tak til Aalborg Kaserne for god behandling.

Det var HBUM-KMP fra Aalborg kaserne der havde øvelse. De var 2 hold afsted.

Tekst/Foto/Video: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *