Social Sundhed modtog Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris.

Organisationen Social Sundhed modtog Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris for deres arbejde med at styrke udsatte menneskers evne til at tage hånd om egen sundhed og samtidig uddanne fremtidens sundhedspersonale.

I Region Nordjylland samarbejder de med Social Sundhed om bl.a. at nedbringe ulighed i sundhed ved at give ekstra støtte til udsatte nordjyske borgere samt styrke fremtidens sundhedspersonale, så de har de rette kompetencer til at hjælpe udsatte nordjyder.

Social Sundhed er også repræsenteret i Udsatterådet, der er regionens råd med fokus på udsatte borgere. Rådet består af regionsrådsmedlemmer samt en række repræsentanter fra forskellige organisationer.

Du kan læse mere om Udsatterådet, her: https://rn.dk/politik/udsatteraadet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *