Populær krigskorrespondent gæstede Metropol i Hjørring

Onsdag eftermiddag kl. 16 gæstede den garvede krigskorrespondent og forfatter Rasmus Tantholdt fra TV2. Metropol Shopping center i Hjørring. Metropol havde sammen med Bog & Ide fået Rasmus Tantholdt til at signere sin nye bog “65 dage i Ukraine”.

Allerede inden klokken blev 16 havde flere taget plads i køen som blev større og større. Flere fik også en alvorlig snak med Rasmus om krigen i Ukraine og hvad den betyder for dem som dansker. Samt ville flere da også lige have en selfie med den kendte journalist og forfatter.

Forlaget skriver:
Da Rusland den 24. februar 2022 invaderede Ukraine, forlod mange journalister landet, mens Rasmus Tantholdt blev. I krigens første uger var han således den eneste skandinaviske journalist i Kyiv.

65 DAGE I UKRAINE er hans personlige beretning fra en blodig krig, der langtfra er ovre, og som udover at have krævet store menneskelige ofre har vendt op og ned på vores verdensorden.

En aktuel fortælling om håbløshed og håb – og om altid at være på menneskenes side, når katastrofen rammer. Fra en af Danmarks mest erfarne udenrigskorrespondenter, der i 2022 modtog årets publicistpris, netop for sin dækning af krigen i Ukraine.

Tekst/foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *