FjordLine: Nyd en dagstur med Julebuffet til Langesund eller Bergen ALL INCL.

LANGESUND TUREN: I tiden frem mod jul åbner vi dørene til et hyggeligt dags-cruise med den lækreste Julebuffet, hvor alle traditionelle smage fra højtiden er godt repræsenteret. Tag en afstikker fra hverdagen – og del dagen med familie, gode venner eller kolleger.

Vi sætter kurs mod julen med vores meget populære julebordscruise – helt frem til lille juleaften.

På dette julebuffet-cruise med Fjord Line kaster vi los og sejler fra Hirtshals kl. 8.30 om morgenen – men allerede kl. 8.00, når du går ombord, kan du sætte dig til bords ved vores lækre morgenbuffet i Commander Buffet, som naturligvis er inkluderet i prisen.

Herefter kan du nyde julestemningen om bord. Du kan slappe af i Fjord Lounge og nyde panoramaudsigten på vej over Skagerrak og naturligvis benytte dig af muligheden for at gøre julegavelisten lidt kortere i vores Tax Free butik. Som en ekstra bonus sparer I hele 20% i vores taxfreebutik* på kosmetik, cremer, parfumer, vin, slik og meget, meget mere! 

Glæd dig til julebuffet
På turen tilbage fra Langesund mod Hirtshals kan du kl. 18.00 sætte dig godt tilrette i vores Commander Buffet – som naturligvis er inkluderet i prisen – og “gå ombord” i julebuffeten, som vores dygtige kokke har fyldt med med de dejligste traditionsrige juleretter fra både Norge og Danmark – og selvfølgelig er både vand, øl og vin inkluderet i prisen. Vi dæmper lyset og sætter stemningen, sådan at du som gæst virkelig kan mærke følelsen af jul brede sig. 

Kl. 21.30 er du atter tilbage i Hirtshals efter et skønt afbræk fra hverdagens stress og rutiner – og med garanti, ganske mæt!  Pris 399 pr person.

Bergen turen: En tur med et julepyntet skib er et fantastisk afbræk fra hverdagens stress og jag, og fra den 11. november er vores dygtige kokke klar med et stort julebord bestående af en skøn blanding af dansk og norsk julemad.

Det indebærer kendte og elskede smage, som pirrer, begejstrer og fremkalder den stemning, vi alle søger efter i den stille tid – følelsen af jul!

Vi har glæden af at invitere dig om bord til et hyggeligt og prisvenligt julecruise sammen med gode venner, familie, kæreste eller kollegaer.

Ud over en udsøgt morgenbuffet i Commander Buffet (kl. 09.30), får du chancen for at nyde vores velsmagende norsk-inspirerede julebuffet i Commander Buffet (kl. 17.30) og måske driste dig ud på dansegulvet til stemningsfuld julemusik fra vores dygtige liveband i Fjord Lounge. 

Når du først er om bord, hvorfor så ikke også benytte dig af muligheden for at gøre julegavelisten lidt kortere i vores taxfree-butik? Vi har et godt udvalg inden for alt, du kan forestille dig af bløde, hårde og søde pakker. Det er som bekendt kun jul én gang om året. På julecruise med Fjord Line kan du trygt slå håret ud!

Vær med om bord, når vi sætter kurs mod julehøjtiden med vores populære julebords-cruise. 

Bestil turen ved at klikke ” Her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *