Toppen møder bunden på Nord Energi Arena i dag

I dag lørdag kl. 15.00 sparkes den sidste hjemmekamp i gang for efterårssæsonen når Vendsyssel FF møder Nykøbing FC. på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF har spillet godt de sidste kampe og det har også gjort at de nu ligger nummer 5 i tabellen. 15 kampe spillet. 24 mål har holdet scoret samt er der gået 17 mål ind i Vendsyssel FF målet og med 27 point er der ikke langt til toppen af kransekagen. Hvis Vendsyssel FF vinder i dag og FC Helsingør slår Hvidovre IF samt slår FC Fredericia i morgen Næstved BK ja, så kan Vendsyssel FF ramme en 2 plads. Men vinder både Vendsyssel FF i dag og Næstved BK i morgen ja, så kommer begge hold til at ligge lige. Men det hele kommer and på målscoren. Alt kan ske endnu der venter også en udebane kamp mod Fremad Amager i næste weekend.

Vendsyssel FF support har på deres Facebook gruppe haft en afstemning om hvem der skal være efterårets spiller hos Vendsyssel FF omkring 100 kommentarer er det blevet til. Hvem der render med prisen som årets spiller, bliver først offentliggjort på stadion efter kampen. Det bliver Jeppe Østerby Lauritzen fra Vendsyssel FF support der overrækker prisen da Mikael Thirup som er formand er på ferie.

Hirtshals-avisen.dk er som altid klar ved Vendsyssel FF Support.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *