Seniorfest i Frederikshavn var en succes: 75-års fælles fødselsdag kommer også til Sæby og Skagen

25. oktober afholdt Frederikshavn Kommune et arrangement for 150 75-årige fødselarer i Frederikshavn og omegn. Arrangementet var en succes, og derfor kommer det også til Sæby og Skagen til næste år

I tirsdags afholdt Frederikshavn Kommune arrangementet 75-års fødselsdag. 150 fødselarer fra Frederikshavn og omegn, der i år er fyldt 75 år og dermed født i 1947, deltog i arrangementet. Og det var en succes. Derfor kommer arrangementet også til Sæby og Skagen næste år.

– Det glæder mig, at tilbagemeldingerne fra arrangementet er positive. Det gør, at administrationen nu planlægger, at tilsvarende arrangementer afvikles i Skagen og Sæby. Og det giver god opmærksomhed på de forebyggende indsatser på ældreområdet, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Ole Rørbæk Jensen.

Arrangementets formål er at fortælle om de tilbud, der er til ældre i kommunen. 75-års fødselsdag er et tilbagevendende arrangement og har tidligere været afholdt som et oplæg. Men i år var der som noget nyt forskellige stande, som deltagerne kunne besøge. Her kunne de møde forskellige foreninger, kommunale tilbud og kulturinstitutioner, og få en snak om det gode seniorliv.

– De lokale foreninger og frivillige skal også have stor tak for at være med. De er betydningsfulde, også når det gælder om at skabe relationer, som kan forebygge ensomhed og øge sundheden, siger Ole Rørbæk Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *