Ostemanden i Hirtshals er klar med pindemad og sandwich

En festlig weekend er i gang der laves pindemad i metervis samt en ordentlig omgang sandwich vente. Der er landet de fineste whisky glas med “indbyggede isterninger” Hvilket vil sige at glasset blot skal have en tur i frysere så holder “isen” drinksene kolde.

Endelig har vi igen fået nyt Instant kaffe og nye forsyninger fra vores lokale Vendiakaffe. Ugen der venter bliver også ugen hvor julen for alvor starter op med Mortens aften og for mange med tilhørende risalamande vi er klar med den herligste kirsebærsovs fra Hybengaarden både med Rom og med portvin samt er der selvfølgelig liiiddt tilbage af cookies fra Ejvinds og romkugler fra Bak’s Bakery & Deli og selvfølgelig ikke at forglemme juleosten fra Thise Mejeri..

God weekend derude vi er lørdag/søndag til tjeneste 9.30-14.00 lyder det fra Ostemanden i Hirtshals.

Ostemanden i Hirtshals.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *