Nordjyllands Politi uddrag fra døgnrapporten fra den 2. november til den 4. november 2022

Penge tilbagebetales til kunder

I forbindelse med efterforskningen af Pinderup Træpiller vil Nordjyllands Politi nu udbetale de penge, som en række kunder betalte selskabet og fik beslaglagt i forbindelse med sagen.

Læs hele nyheden her.

Narkokørsel

Da en ung mand skulle på arbejde onsdag for at køre lastbil, foregik det ikke helt efter færdselslovens spilleregler. 

Vagtcentralen modtog nemlig en anmeldelse om, at manden muligvis var påvirket af narkotika, selvom han sad bag rattet. Arbejdsgiveren fik hurtigt sporet lastbilen, og en patrulje blev sendt afsted for at stoppe ham.

Da han kom kørende ud for Himmerlandsgade i Vesthimmerland, blev lastbilen bragt til standsning. Manden blev narkometertestet, og han erkendte selv, at han havde røget en joint, inden arbejdsdagen startede. 

Manden blev anholdt.

Indbrudstyv klatrede op på altan

En indbrudstyv tog kreative metoder i brug, da personen brød ind i en lejlighed onsdag aften. Personen klatrede nemlig op på altanen på første sal, hvorefter han eller hun kunne bryde altandøren op med et koben. 

Alle rum blev derefter gennemrodet, og samtlige skuffer og skabe i soveværelset blev tømt for deres indhold, inden tyven til sidst flygtede gennem hoveddøren.

Da en hundepatrulje ankom til stedet senere, blev forskellige spor sikret. Beboeren i lejligheden fortalte desuden, at kontanter og pas var stjålet.

Vidste du, at du også kan nabohjælpe, selvom du bor i lejlighed?

Nabohjælp er ikke kun for villakvarterer, men du kan også skabe et godt naboskab i din opgang. Læs mere om nabohjælp i din opgang her

Drugdealers anholdt

På et toilet i Skanseparken i Nørresundby fandt politiet en grøn pose torsdag eftermiddag. I posen var der flere fryseposer med hvidt stof og en bøtte med forskelligt emballage fra medicin.  

Kort forinden var to mænd blevet anholdt i forbindelse med en eftersættelse i parken. Mændene blev pågrebet ved toilettet, hvor posen blev fundet. De to mænd blev viseret, og det viste sig, at den ene mand var i besiddelse af en totenschlæger. 

Begge mænd blev anholdt og sigtet.

Indbrud

I Skovparken i Aalborg fandt et indbrud sted torsdag eftermiddag. Mellem klokken 1530 og 1825, hvor beboeren var ude af lejligheden, brød en tyv ind.

Lejlighedens terrassedør blev brudt op med et koben, og derfra havde tyven adgang til hele boligen. Det vides endnu ikke, hvad der blev stjålet ved indbruddet, men ved politiet ankomst til lejligheden blev flere forskellige spor sikret. 

Har du set noget i området? Kontakt politiet på 114.

Taget på fersk gerning for besiddelse

I forbindelse med en bytur i Jomfru Ane Gade blev en ung mand taget på fersk gerning, idet en dørmand opdagede, at han var i besiddelse af narkotika. Dørmanden tilbageholdt den unge mand og ringede til vagtcentralen. 

Den unge mand befandt sig på barens toilet og havde kokain på sin telefon. Ved patruljens ankomst erkendte han besiddelsen. Desuden fik han et forbud jf. restaurationsloven de næste to år.

Episoden fandt sted natten til fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *