Løvbjerg åbner i Frederikshavn

I slutningen af 2022 åbner Løvbjerg et nyt lavprissupermarked på Hjørringvej i Frederikshavn – og de kan næsten ikke få armene ned! De har længe drømt en om placering i Frederikshavn, og nu har Løvbjerg fundet den perfekte! Butikken er ved at blive bygget og man glæder sig til at vise den færdige butik frem – og Løvbjerg vil gøre alt hvad dekan for, at det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, og her lover de jer, at de vil leve op til deres kundeløfte: det hele – bare billigt

Løvbjerg har arbejdet hårdt på at skabe den perfekte butik til Frederikshavn med alt det Løvbjergkæden er kendt for: Stor indbydende frugt- og grøntafdeling med plads til det helt store udvalg, brede gange med god plads, et stort varesortiment samt ikke mindst betjent slagter og delikatesseafdeling, som sikrer at du altid kan få friskskåret og hakket kvalitetskød, hjemmelavede frokost og delikatesser: det hele – bare billigt.

D 18 november vil Løvbjerg åbne i Frederikshavn.

Det bliver

Kjeld Gabriel

Købmand

Løvbjerg Frederikshavn - Palle Rønnest

Palle Rønnest

Slagtermester

Løvbjerg Frederikshavn - Thomas G. Larsen

Thomas G. Larsen

Souchef/kolonial.

Foto: PR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *