Thansen i Hjørring søger fyrværkerimedhjælper til salg 2022.

I forbindelse med vores salg og udlevering af fyrværkeri 2022, skal vi igen i år bruge en masse friske og flittige medhjælpere til vores butikker i  hele landet i december måned.

Du skal være fyldt 18 år og være klar til at tage fat og være med til at give vores kunder landets bedste service. Du har en præsentabel fremtoning, let til smil og er i besiddelse af gode samarbejdsevner. Du kan lide kundekontakt og er god til at tale med mennesker. Du besidder godt humør, en positiv indstilling og så skal du kunne holde hovedet koldt, bevare overblikket og yde en super kundeservice, også når det går rigtig stærkt.

For at høre mere om stillingen kan du henvende dig i nærmeste thansen butik og spørge efter butikschefen.

Du finder adresserne på vores hjemmeside www.thansen.dk/job. Din ansøgning skal sendes til os ved at benytte vores online ansøgningsskema – benyt knappen “Søg denne stilling”. Upload din ansøgning og CV i word- eller PDF-format. Mærk ansøgningen “Fyrværkeri – efterfulgt af navnet på den by du ønsker at arbejde i”.

BEMÆRK, vi tager ikke imod ansøgninger i butikken.

Vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
I T. Hansen Gruppen A/S arbejder vi hver dag for, at kunderne får den bedste service. thansen er solidt forankret i dansk detailhandel og betjener i dag kunder i alle aldre inden for et bredt sortiment.

I thansen har vi et medarbejderteam på godt 1.200 engagerede medarbejdere, heraf arbejder ca. 850 i vores butikker. I hele thansen arbejder vi efter vores kundeprogram ATK Altid Tilfredse Kunder. Med programmet vil vi sende et tydeligt signal om, at vi er til for vores kunder.

Du kan ansøge her “klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *