Vendsyssel FF er ude af pokalen.

Det var en vaklende start på kampen fra et stærkt Randers FC-hold, hvor kun en håndfuld profiler manglede i startopstillingen.

Kampens første reelle Randers FC-chance blev vekslet til en scoring, da Tobias Klysner sendte en stikning i Stephen Odeys løberetning. Odey satte mod mål og fra en spids vinkel kanonerede han bolden i mål. En lang måltørke sluttede dermed for den nigerianske angriber, der for et år siden var brandvarm i 3F Superligaen, og i Hjørring lignede sit gamle jeg. Så var det 0-1 til Randers FC.

Efter pausen var Vendsyssel FF mest på bolden og forsøgte med en masse indlæg fra kanterne og i feltet. Det var ved at skabe nogle muligheder, men ikke noget, der satte Patrik Carlgren på prøve i Randers FC-målet.

Der kom dog lidt spænding til allersidst, da Daniel Høegh i det 90. minut begik straffespark. Wessam Abou Ali løb til bolden, men han bankede bolden over mål, og det sluttede derfor med en 0-2sejr til Randers FC, hvis pokaldrømme altså stadig lever.

Vendsyssel FF Support skal have stor ros for den opbakning de gav til hjemmeholdet.

Her er lidt foto fra kampen samt en video fra Hirtshals-avisen.dk. Video kan du se nederst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *