Det bliver et brag af en pokalkamp i aften. Vendsyssel FF Support lover fest og farver til aftenens kamp fortæller Mikael Thirup fra Vendsyssel FF Support

Når Vendsyssel FF tager imod Randers FC i 3 runde af pokalturneringen i aften kl. 18 skal der være god stemning. Det bliver der også fra Vendsyssel FF Support som lover fest og farver til aftenens opgør. Hirtshals-avisen.dk har været i kontakt med Randers FC der kan fortælle at der bliver næppe så mange Randers fans på tribunen som man ellers havde håbet.

“Vi har prøvet at lave en bustur til kampen i aften men den er desværre aflyst på grund af for få tilmeldte. Vi går ud fra at der er nogle der kører selv til kampen og her snakker vi om ca. 40 til 60 fans vil vi regne med. Så det bliver ikke det store.” Fortæller Randers FC til Hirtshals-avisen.dk.

Hos Vendsyssel FF Support vil der være stemning fra start til slut det lover formanden for fanklubben Mikael Thirup. Han fortæller til Hirtshals-avisen.dk.

“Jeg regner med at vi på stemningsafsnittet får skabt en god stemning med tromme, konfetti og flag. Jeg regner med at vi løbende under kampen får sunget nogle sange som spillerne kan høre. Vi regner også med at kunne få noget af publikum med til at bakke op om holdet, så vi har en chance for at gå videre i pokalen. Der bliver åbenbart skiftet meget ud hos Vendsyssel til kampen og det forventer jeg også Randers gør, i forhold til deres normale start 11er. “ Fortæller Mikael Thirup som er formand for Vendsyssel FF Support.

Har du ikke købt din billet til aftenens kamp kan du gøre det her “køb billet” eller ved indgangen.

Hirtshals-avisen.dk er naturligvis med på stadion hvor vi tager pulsen på fans og gode billeder af kampen.

Tekst og foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *