Nordjyllands Politi uddrag fra døgnrapporten fra den 17. oktober til den 19. oktober 2022

38-årig tysker savnes

Nordjyllands Politi leder i øjeblikket efter en 38-årig tysk statsborger, der formentlig befinder sig i området omkring Lønstrup. Vagtchef Ole Buus opfordrer alle, der måtte have set manden eller bilen til at henvende sig til politiet på 114.

Du kan læse mere om den savnede person her.

Indbrud hos restaurant

En ukendt indbrudstyv brød ind i en restaurant i Rebild ved at slå en rude i en terrassedør i stykker med en flise. På den måde var det muligt for tyven at åbne døren indefra ved at stikke sin hånd gennem den knuste rude. 

Personen gik derefter direkte ned i restaurantens vinkælder og fryserum. Tyven blev formegentligt afbrudt af restaurantens cateringfirma, der skulle aflevere varer. Flere kasser med spiritus og vin blev nemlig efterladt i en af restaurantens gange. Det antages derfor, at tyven ikke fik medbragt alle sine tyvekoster. Blandt de tyvekoster, personen nåede at tage med, var kød, vin og spiritus.

Ved patruljens ankomst til restauranten blev forskellige spor sikret; herunder mulige DNA-spor.

Indbruddet fandt sted natten til mandag.

 

 

Ransagning i Hjørring

Politiet foretog en ransagning af en lejlighed mandag formiddag på Gammel Løkkensvej i Hjørring. Her fandt man 33 kugler med hash, der i alt vejede 63,21 gram, en joint, en vægt, fire pølsemandsposer og en burner-telefon. 

To personer blev sigtet og anholdt i forbindelse med ransagningen. 

De erkendte begge besiddelse til eget forbrug, men nægtede at besiddelsen skulle være i forbindelse med videresalg.

Gentagende indbrud i kælderrum

I et kælderrum i Stormgade, hvor der tidligere har været indbrud, var der igen indbrud tirsdag ved midnatstid. 

Fra kælderrummet havde indbrudstyven stjålet et sækkevognssystem, der indeholdt en håndrundsav, en stiksav, en vinkelsliber, skruemaskine, en slagnøgle og en multicutter. 

Det var muligt for indbrudstyven at skaffe sig adgang til værktøjet ved at bryde låsebeslaget til kælderrummet op med et ukendt værktøj.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

Musik til ulempe

Kl. 0203 modtog vagtcentralen et opkald fra en frustreret borger. En af hendes naboer havde gennem længere tid spillet meget højt musik, og selvom anmelderen havde forsøgt at få musik slukket, var det stadig ikke sket. 

En patrulje blev derfor sendt ud til stedet. Musikken blev dæmpet efter en samtale med beboeren. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *