Nordjyllands Politi uddrag fra døgnrapporten fra den 14. oktober til den 17. oktober 2022

22-årig røveri-mistænkt efterlyses

Den 22-årige Andreas Ejby Nielsen efterlyses nu af Nordjyllands Politi, da han er mistænkt for at stå bag et røveri i Sindal den 3. august 2022. Ring til politiet på 114, hvis du har oplysninger om, hvor han måtte have taget ophold.

Læs mere om efterlysningen her.

Tyveri fra personbil

En iPad, et kamera, tøj, sko, CD’er, slik og en toilettaske. Det var indholdet af en sort sportstaske, som blev stjålet fra mørkegrå bil natten til fredag. 

Bilen var parkeret på Provst Dreslers Vej i Frederikshavn, da en ukendt tyv brød ind i bilen ved at tvinge det ene vindue ned. 

Da ejeren af bilen opdagede tyveriet, kunne han også se, at bilen havde været udsat for hærværk. Højre forlygte og venstre baglygte var ødelagt. Derudover var der lavet ridser i bilen.

 

Dieseltyve på spil i Støvring

Ved midnat natten til fredag fandt et dieseltyveri sted. En ukendt mængde diesel blev pumpet op fra en lastbils tank, da den stod parkeret i Juelstrupparken i Støvring. 

Til at pumpe dieselen ud af tanken blev en elektrisk pumpe benyttet. Pumpen var efterladt på stedet ved patruljens ankomst, og den blev derfor sikret som spor.

Tyveriet er fanget på videoovervågningen, som også er blevet sikret af anmelder og politiet.

Indbrud i sommerhus i Skagen

Fredag aften modtog politiet en anmeldelse fra en borger, der havde haft indbrud i sit sommerhus. En patrulje blev derfor sendt til sommerhuset, som ligger på Krøyersvej i Skagen. 

Ved patruljens ankomst var det muligt at se, at indbrudstyven var kommet ind gennem et stuevindue – et koben var benyttet til at bryde vinduet op. Desuden var der jord i vinduskarmen og på en sofa, som stod under. Gerningspersonen havde derefter bevæget sig rundt på flere etager før, at en terrassedør blev benyttet som udgang.

Med sig havde tyvene taget otte stole, et sofabord og en lampe.

Indbruddet fandt sted mellem den 5. september og den 14. oktober. 

Gode råd til sikring af dit sommerhus

  • Fjern dine værdier.
  • Brug udendørsbelysning med sensor så lyset tænder, når nogen nærmer sig.
  • Fjern alle ekstranøgler, du har gemt ved huset.

Få flere råd her.

Bil og andre koster stjålet ved indbrud

Indbrudstyve brød ind i en villa på Filippavej i Aalborg fredag aften. Tyvene kom ind ved at fjerne listerne til et vindue og derefter fjerne ruden. De bevægede sig derefter rundt i alle husets rum, hvor samtlige skabe og skuffer var åbne og gennemrodede. 

Omfanget af, hvad der blev stjålet er ikke endeligt opgjort, men blandt tyvekosterne var forskellige stole, el-værktøj, morfin og en nøgle til en varebil. 

Tyvene forlod formegentligt huset via hoveddøren, og derefter stjal de varebilen.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

Spiritus- og narkokørsel

På trods af, at en ung mand var påvirket af både spiritus og kokain, kørte han rundt i bil i Frederikshavn lørdag tidlig morgen. 

Da han kørte på Ingeborgvej, blev han stoppet. Fordi han blev skønnet påvirket, blev han både alkometer- og narkometertesten. Begge test var positive, og af den grund blev manden sigtet og anholdt. 

Han erkender forholdene.

Hærværk mod restaurant

En restaurant i det centrale Hjørring er natten til lørdag blevet udsat for hærværk. En rude blev knust, idet to ukendte personer kastede en flaske mod ruden. 

Hærværket blev opdaget næste morgen, og det blev derfor anmeldt til politiet. En patrulje blev sendt til restauranten for at sikre spor; herunder flasken.

Træpiller stjålet

En palle med 900 kilo træpiller blev stjålet fra et fyrrum på Ringstedvej ved Dronninglund. 

Fyrrummet lå ved et hus, der var til salg, ubeboet og tømt. Det er derfor ikke sikkert, at fyrrummet havde været låst af – af den grund var der ingen tegn på opbrud, da en patrulje ankom til stedet. 

Træpillerne blev stjålet mellem fredag aften og lørdag eftermiddag. 

Ung mand taget på fersk gerning

I en baggård til en beværtning i Jomfru Ane Gade blev en ung mand taget på fersk gerning natten til søndag. Manden var nemlig i gang med at sniffe kokain, da et vidne så ham og tilkaldte politiet. 

Han blev desuden fundet i besiddelse af 0,42 gram kokain, som blev konfiskeret. Han blev sigtet for lov om euforiserende stoffer, hvilket han erkender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *