Lægefaglig direktør stopper

Efter fire år som lægefaglig direktør stopper Michael Braüner Schmidt på Aalborg Universitetshospital.

Michael Braüner Schmidt har tidligere været ansat på hospitaler i Region Midtjylland, hvor han også bor. 

I de fire år han har været lægefaglig direktør på Aalborg Universitetshospital, har Michael Braüner Schmidt blandt andet haft stort fokus på kvalitet i patientbehandlingen, styrkelse af hospitalsmatriklerne og samarbejdet med Aalborg Universitet med en yderligere markering af hospitalet som universitetshospital. 

– Michael har ydet en stor og dedikeret indsats. Han har altid tænkt patienten og kvaliteten i behandlingen først, og så har han lagt vægt på, at vi er et samlet hospital, hvor der ikke gøres forskel på matriklerne Hobro, Farsø, Thisted og Aalborg, når det gælder patientbehandlingen, siger hospitalsdirektør Jens Ole Skov.

– Og så har vi gennem årene altid løst tingene som et team, og vi har lyttet til hinanden, så på den måde kommer vi til at mangle Michael, siger Jens Ole Skov. 

Michael Braüner Schmidt tager en god portion erfaring og viden med sig fra årene på Aalborg Universitetshospital. Han hæfter sig ved, at Aalborg Universitetshospital, som regionens fyrtårn, er forpligtet i forhold til at være en god samarbejdspartner både indadtil i regionen – med Regionshospital Nordjylland og Psykiatrien men også udadtil. 

– Man vokser ved at samarbejde. For mig har det været meget lærerigt at se, hvor meget det betyder at være gode til at samarbejde – at kunne folde sine ambitioner ud sammen med andre. Det er vi rigtig gode til i Region Nordjylland, og det vil jeg tage med til Midtjylland, siger lægefaglig direktør Michael Braüner Schmidt. 

Han ønsker også at rose personalet:

– Jeg har i mine fire år oplevet meget engagerede og dygtigt personale på Aalborg Universitetshospital, hvor der er stærke ambitioner. Jeg vil gerne rose personalet for at løfte meget store opgaver i en svær tid. Vi så det særligt under corona – hvordan folk stod sammen og løste svære og nogle gange uforudsigelige opgaver. Jesper Fisker (adm. direktør for Kræftens Bekæmpelse) sagde en gang til os: I er de mindste, så derfor skal I næsten være lidt bedre end de andre, og det er en god pointe, siger Michael Braüner Schmidt. 

Der planlægges med, at Michael Braüner Schmidt har sidste arbejdsdag den 31. december. De nærmere detaljer afklares.

Rekrutteringsprocessen i forhold til at finde en ny lægefaglig direktør sættes i gang hurtigst muligt.

Foto: PR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *