Fortuna Hjørring får donation på 40.000 kr. til renovering af kunstgræsbane

Fortuna Hjørrings kunstgræsbane, Bingen, har i 25 år bidraget med utallige sociale aktiviteter for alle aldersgrupper. Men banen og dens træmateriale er nu blevet så medtaget, at det er på høje tid med en istandsættelse.

En donation på 40.000 kr. fra Spar Nord Fonden hjælper således med at skyde gang i en renovering, hvor fokus vil være på at fjerne det gamle træværk og dernæst tilbygge nye stålrammer, så banen bliver mere langtidsholdbar.

– Den økonomiske støtte fra Spar Nord betyder utroligt meget for vores klub og alle mennesker omkring. Bingen er et meget stort aktiv for alle aldersgrupper i Fortuna og vores nærområde, da den kan bruges året rundt. En renovering vil betyde, at vi fortsat kan tilbyde faciliteter,, der kan højne væsentlige sociale aktiviteter blandt børn, unge og voksne, siger formand for Fortuna Bestyrelsen Birgit Melgaard Christensen.

Med en nyrenoveret kunstgræsbane kan Fortuna Hjørring tilbyde klubbens medlemmer betydningsfulde sociale arrangementer. Endvidere kan banen benyttes af børn med forskellige udfordringer fra Hjørringskolen samt et veteranhold fra en naboklub.

– Spar Nord er særdeles glade for at kunne give Fortuna Hjørring økonomisk støtte til renovering af klubbens kunstgræsbane. Foreningslivet har en enorm betydning for mange mennesker i lokalområdet. Det er derfor vigtigt for os at værne om de foreninger, der tilbyder børn og voksne værdifulde sociale tiltag, der i dette tilfælde kommer gennem sporten, siger direktør for Spar Nord Hjørring Ole Peter Christensen.

Den nyrenoverede kunstgræsbane forventes at være klar til slutningen af sæsonen 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *