Børneafdelingen på Regionshospital Nordjylland har brug for spædbørnsforældres hjælp.

Kalder alle spædbørnsforældre Børneafdelingen har brug for jeres hjælp!

Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen godkendt behandling til at forhindre RS-virus hos spædbørn. Børneafdelingen er ved at teste et nyt antistof til forebyggelse af RS-virus og søger raske børn fra fødsel til 8 måneder.

RS-virus er en almindelig respiratorisk virus. Den kan forårsage forkølelseslignede symptomer såsom løbende næse, feber og hoste. Nogle gange forårsager RS-virus alvorlige helbredsproblemer hos spædbørn såsom vejrtrækningsproblemer, høj feber og lungebetændelse.

Hvis du vil hjælpe Børneafdelingen med at undersøge antistoffet, kan du kontakte dem på 97642601 og forskningbarn@rn.dk.

Foto: Regionshospital Nordjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *