Nordjyllands Politi uddrag fra døgnrapporten fra den 10. oktober til den 12. oktober 2022

Stør beredskabsøvelse omkring Aalborg lufthavn og flyvestation Aalborg

Den 13. oktober afholder Aalborg Lufthavn i samarbejde med Nordjyllands Politi, Beredskabsstyrelsen, Region Nordjylland og Nordjyllands Beredskab en større øvelse. Øvelsen vil finde sted i og omkring Flyvestation Aalborg og Aalborg lufthavn.

Læs mere om øvelsen her.

Tricktyveri mod ældre kvinde

Da en ældre kvinde lå på sofaen i sin lejlighed i Danmarksgade i Frederikshavn, kom en mand pludseligt ind i lejligheden. Han fortalte, at der var en tyv i området, som stjal folks penge. Kvinden skulle derfor skynde sig at tælle sine penge op for at se, om nogle manglede. Det gjorde kvinden. 

Pengene, som lå i en taske, forsvandt lige pludselig efter. Det samme gjorde manden. Desuden stjal manden også hendes hævekort.

Episoden fandt sted mandag i tidsrummet 1145 til 1215.

Har du set noget mistænkeligt i området på tidspunktet? Kontakt politiet på 114.

Indbrudstyv anholdt efter flere indbrud 

En mand er blevet anholdt efter at være mistænkt for flere indbrud i sommerhusområdet Ertebølle ved Farsø. Blandt andet skulle manden have brudt ind i et sommerhus på Kjeldhøj natten mellem mandag og tirsdag. 

Tyven kom ind ved at bryde et vindue op med et koben. Herefter bevægede han sig rundt i hele huset for at gennemrode skabe og skuffer samt flytte på ting.

Da han til sidst forlod stedet igen via en dør fra soveværelset, havde han stjålet kød, is, forskellige chokoladekiks, gin, slik, en mobiltelefon og en barbermaskine.  

Da politiet ankom til stedet blev forskellige spor sikret.

Manden er også blevet sigtet for flere andre indbrud i området.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

Narkokørsel

Øst ad Vendilavej i Nørresundby blev en personbil – ført af en ung kvinde – stoppet mandag aften. Det viste sig ved kontrollen, at den unge kvinde havde røget hash. Derudover opbevarede hun 2,92 gram skunk i bilen.

Af den grund blev hun sigtet og anholdt. Hun erkender forholdene.

Da der også var en synssag på bilen, blev nummerpladerne afmonteret på stedet.

Groft hærværk på bil

Mandag aften blev en bil udsat for groft hærværk. Bilen var parkeret på en pendlerplads ved afkørsel 18 i Vodskov.

Da ejeren af bilen kom tilbage til den, opdagede han, at der var lavet flere ridser i bilen, lygter og sidespejl var knust, dækkene var punkterede og en siderude var også knust. Derudover var den blevet gennemrodet indvendigt. 

Knallertaktion ved Arden Skole

Ved en knallertaktion ved Arden Skole tirsdag morgen, blev seks knallerter iagttaget på vej til skolen. Ved deres ankomst blev de alle seks kontrolleret på et rullefelt samt tjekket for konstruktive ændringer.

Kontrollen medførte to sigtelser. Den ene fik sigtelse medførte bøde og en betinget frakendelse. Den anden førte alene til bøde.

Er dine børn klar til at køre knallert? Læs mere her

Citronmåner stjålet

Fra et supermarked på Jernbanegade i Hadsund stjal to mindreårige – og lækkersultne – butikstyve flere forskellige ting. Heriblandt citronmåner. Tyveriet fandt sted tirsdag kl. 1121. Butikken havde efterfølgende samlet et erstatningskrav på 93,50 kr. 

De to børns forældre er blevet underrettet af politiet. 

Vanvidskørsel

Kort efter midnat torsdag forsøgte en patrulje fra Nordjyllands Politi at bringe en personbil til standsning. Føreren af bilen efterkom dog ikke patruljens anvisninger og forsøgte tydeligvis at flygte. 

Det udviklede sig hurtigt til vanvidskørsel gennem Prinsensgade og Vesterbro i Aalborg og videre ud gennem byen.

Manden kørte flere gange overfor rødt, venstre om flere helleanlæg og over spærrelinjer. Da bilen og patruljen fortsatte ud på Egnsplanvejen senere, kørte manden ikke under 150 km/t i en 60 km/t zone. 

I samarbejde med en hundepatrulje blev manden standset øst for Visse. Her viste det sig, at føreren var påvirket af narkotika. Desuden var han i besiddelse af 7,29 gram amfetamin og under et gram hash til eget brug. 

Manden blev sigtet og erkendte efterfølgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *