Gys og spøgelses historier i efterårsferien på Vendsyssel Historiske Museum

I efterårsferien kan de modigste børn komme til “NAT PÅ MUSEET” torsdag d. 20. oktober mellem kl. 19 og 20.

Hvad sker der på museet, når det er lukket, og mørket falder på? Gennem tiden har mange fortalt, at der kommer mærkelige lyde på museet, når det er mørkt. Måske har du set da vi havde besøg af de to spøgelsesjægere, Mikkel og Nicolai, fra programmet: Er der nogen? De kunne fortælle mange spændende historier. Er du modig ligesom dem?

Du kan denne aften komme på en guidet tur i mørket på museet. Kom og hør de spændende historier om museets skeletter og tidligere beboere. Vi fortæller blandt andet historien om Thomas Bisp, som forgiftede hans kone. Måske møder du nogle af museets tidligere beboere på din rundtur i haven, laden og på museet.

Museet er mørklagt, så husk en lommelygte.

Prisen er 25 kr. pr. barn, inkl. en uhyggelig slikpose og blodigt saftevand. Voksne 50,-inkl. en kop kaffe. Anbefalet alder fra 10 år.

TILMELDING: 30 38 86 50 senest den18.oktober, begrænset antal pladser.

Vendsyssel Historiske Museum Museumsgade 2, Hjørring.

Kilde og foto: Vendsyssel Historiske Museum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *