“Et år er gået med stor støtte. Jeg tager gerne 1 år mere” lyder det fra Gitte Vestergaard indehaver af Gavehjørnet i Hirtshals.

Gavehjørnet Hirtshals som ligger i Jyllandsgade har i dag 1 års fødselsdag med 10% på alt i butikken dog ikke vin og spiritus samt er der god kage og gløgg lavet på æbler og gin som der er smagsprøver af. Der er kaffe på kanden og smagsprøver på en helt speciel Gin som kun Gavehjørnet og en anden butik i landet har og som er lavet hos Nygårdsminde Vingård.

Gitte Vestergaard som ejer Gavehjørnet fortæller til Hirtshals-avisen.dk da vi var på besøg.

“For 1 år siden lukkede jeg butikken i Tversted for at samle det hele her i en butik i Hirtshals og jeg må sige jeg har fået bare på det ene år jeg har været her, utrolig stor støtte. Folk kommer ind hver dag og handler eller bare ser sig omkring i butikken og ja vi har jo meget forskelligt” Lyder det fra Gitte Vestergaard som også er taknemmelig over den store støtte fra de lokale i Hirtshals som hun har fået.

“Det er helt vildt hvor meget støtte jeg har fået fra lokale her i byen og med den støtte jeg har fået tager jeg gerne 1 år mere i butikken. Folk kommer fra alle hjørner af, Tyskland, Holland, England, Spanien, Norge og Sverige når de er på ferie heroppe og de elsker at gå rundt i butikken. Tit hvis jeg lige er ude af butikken så spørger folk hvor jeg bliver af for de vil gerne hilse på og tage en god snak om tingene. Jeg oplever også at børn sidder ude på bænken udenfor og kikker ind på julepynten hvor vi har noget pynt der drejer rundt. Det er sjovt” Fortæller Gitte Vestergaard til Hirtshals-avisen.dk

Der er fødselsdags fest frem til kl. 16 i dag og alle er hjertelig velkommen.

Gitte Vestergaard indehaver af Gavehjørnet Hirtshals.
God kage og gløgg samt kaffe til alle.
Snacks og Gin i lange baner.
Smagsprøve på den specielle Gin som kun to butikker har i landet.
Masser af julepynt hvor kun fantasien sætter grænser.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *