Spil banko med Hirtshals Privat Radioklub

Det er begyndt at blive kedeligt gråt og mørkt tidligt om aftenen og der er ikke rigtig noget i fjernsynet der værd at kigge på. Så er der faktisk håb forude. Hirtshals Privat Radioklub har hver torsdag radiobanko fra kl. 1930 til ca. 2130. Her spilles der om penge i henhold til spilleregler fra staten. Kunne du tænke dig at spille med så kræver det bare at du enten har en walkie talkie eller en pc. Du kan spille alene hjemmefra eller du kan invitere venner over og spille sammen med. Skal de spille med skal de være medlem af Radioklubben.

Hvis du vil spille på pc skal man have et program som er gratis der hedder Discord. Her spiller du med på lige fod med alle andre der spiller om torsdagen og der er kloge hoveder i radioklubben der har forstand på det og som kan hjælpe dig. Spiller du på Discord (pc) kan du lige meget hvor du er på kloden spille med bare du har adgang til internet.

Et medlemskab af radioklubben koster 100kr. om året. Leje af en walkie talkie hvis man ikke har en selv koster 250 kr. om året. Programmet Discord til pc er gratis.

Hirtshals Privat Radioklub er ikke kun banko det er også fællesskab. Hvert år er der både sommerfest og julefrokost hvor man møder de andre der også spiller med.

Hvis du vil vide mere om Hirtshals Privat Radioklub kan du finde dem her på facebook “klik her” Her finder du også kontakt oplysninger til bestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *