Nordjyllands Politi uddrag fra døgnrapporten fra mandag den 3. oktober til onsdag den 5. oktober 2022

Tyveri fra byggeplads og anholdelse af gerningsmænd

Natten til onsdag kort efter midnat bemærkede en hundepatrulje en stationcar, der holdt parkeret ved en pumpestation bag Gigantium i Aalborg. Patruljen standsede og bemærkede sig, at der bag bilen holdt en trækvogn, og at der i forbindelse med den lå en del værktøj. Køretøjet var ulåst og motoren stadig lun. Patruljen iværksatte straks en eftersøgning med hund, og den snusede sig hurtigt frem til to personer, der forsøgte at skjule sig i en grøft og noget buskads. Gerningsstedet er endnu ikke fastlagt. Det vil senere blive forsøgt udfundet, når de to gerningsmænd skal afhøres.

Indbrud i villa

I perioden fra lørdag eftermiddag og til mandag morgen kl. 0800 blev der begået indbrud i en villa på Hulvejen i Mastrup ved Støvring. Gerningspersonen havde brudt et vindue op med et koben og derved skaffet sig adgang til villaen. Indbrudstyven havde været rundt i hele huset, og der er stjålet bl.a. B&O højttalere og computere. Der er endnu ikke overblik over alt det stjålne. Der blev sikret DNA spor på stedet.

Færdselsuheld med stor materiel skade

Mandag morgen kl. 0844 skete der et materielt færdselsuheld på Hjørringvej i krydset Morbrovej og Ravnshøj i Frederikshavn. En varebil havde på spændt en trailer, og kørte i retning mod vest. Pludseligt løsnede traileren sig fra køretøjet og kørte over i modsatte vognbane, hvor den ramte en modkørende bil på dennes venstre side. Der skete udelukkende materiel skade ved uheldet.

Brand i skraldespand

Mandag morgen kl. 1038 indgik der anmeldelse om brand på Løkkegade i Kaas. Det viste sig, at beboeren havde tømt et askebæger ned i skraldespanden, hvorved den blev antændt. Der udviklede sig en del røg, og beboeren blev kørt med en ambulance til sygehuset til observation for røgforgiftning.

Spirituskørsel

Mandag eftermiddag kl. 1358 bemærkede en patrulje en personbil, der kørte ad Søndergade i Frederikshavn. Patruljen besluttede sig for at foretage et rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet. Da de rettede henvendelse tilføreren, kunne de konstatere, at han var påvirket af spiritus i en sådan grad, at han ikke lovligt kunne køre bil. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve med henblik på endelig bestemmelse af promillen.

Hastighedsovertrædelse

En af politiets færdselspatruljer foretog mandag eftermiddag hastighedskontrol på motorvejen ved Støvring i det nordgående spor. Her målte man en personbil, der kørte med en hastighed på mindst 175,5 km/t. skønt de højeste tilladte hastighed på stedet er 130 km/t. Overtrædelsen blev videodokumenteret. Ud over en bøde vil der ske en betinget frakendelse af førerretten.¨

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *