Vendsyssel FF support gav Diego Montiel en lille hilsen.

I pausen af denne vidunderlige kamp hvor Vendsyssel FF vandt 4-1 over FC Helsingør. Var fanklubben et smut fordi VIP for at give Diego Montiel en lille hilsen fra Vendsyssel FF Support. Diego har skadet korsbånd og menisk og er nok ude resten af sæsonen. Derfor ville de gerne give ham en varm støtte fra alle i Vendsyssel FF Support. Diego var rørt og taknemmelig over den gestus han havde fået fra fans.. Der var også stående klapsalver i hele VIP rummet da fanklubben gav ham blomster og en æske chokolade samt en lille hilsen på et kort. Blomster og chokolade var sponsoreret af www.Hirtshals-avisen.dk

På foto ses Mikael Thirup samt Jeppe Østerby Lauritzen fra Vendsyssel Support.

Foto: Hirtshals-avisen.dk

Tekst / Foto/ Video : Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *