Så sker det i dag. ÅRETS SILD 2023 skal kåres på Nordsøen Ocenarium.

Å𝕣𝕖𝕥𝕤 𝕊𝕚𝕝𝕕 𝟚𝟘𝟚𝟛 kåres d. 25. september på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Sammen med Lykkeberg 1899 og Danmarks Pelagiske Producentorganisation glæder vi os til at se de deltagende restauranter og kantiner. Her præsenterer vi de sidste 3 af 9 deltagere, som skal vise smørrebrød med gammeldags modnet sild i verdensklasse.

ℝ𝕖𝕤𝕥𝕒𝕦𝕣𝕒𝕟𝕥 𝕍æ𝕣𝕕𝕤𝕒𝕥 i Odense med Benjamin Mosskov ved roret. Værdsat ligger på gågaden i Odense og er en af byens dygtigste smørrebrødsrestauranter. Odense har de senere år set en eksplosiv udvikling i restauranter med godt smørrebrød.

ℝ𝕖𝕤𝕥𝕒𝕦𝕣𝕒𝕟𝕥 ℕ𝕠𝕣𝕣𝕝𝕪𝕤𝕥, ny og anmelderrost, med køkkenchef Bjarke Just Nielsen, som deltager for første gang. Norrlyst er allerede optaget i Michelin-guiden og står for et lokalråvarekøkken af høj klasse, som allerede har modtaget jublende anmeldelser flere steder.

ℝ𝕖𝕤𝕥𝕒𝕦𝕣𝕒𝕟𝕥 𝔸ℕ𝕏 i Århus, som hører til den to-stjernede Frederikshøj og deltager for første gang. Kokkene hedder Anton Frandsen og Jakob Karl Sørensen og ANX regnes af mange som Vestdanmarks fornemste og under alle omstændigheder mest rige smørrebrødsrestaurant, hvor der ikke spares på råvaren. Præcisionen er uforlignelig.

Køb billet til eventet her:

https://www.hirtshalsfiskefestival.dk/billetter-2022/

Hirtshals-avisen.dk er naturligvis også tilstede.

Kilde: Hirtshals Fiskefestival og Nordsøen Oceanarium. FOTO: PR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *