Det var Nord og Syd der kæmpede i Nordicbet Ligaen da Vendsyssel FF tog et point med hjem fra Sønderjylland

En kamp som startet som ja “lort” for Vendsyssel FF efter 4 minutters spil da Sønderjyske kom på mål tavlen da Emil Frederiksen kunne gøre det til 1-0 til Sønderjyske og det blev ikke bedre da Sefer Emini i det 15 minut kunne gøre det til 2-0. Det var et tamt Vendsyssel hold i første halvleg. Fejl på fejl til Vendsyssel FF. Men magi skal der til og det skete også i 2 halvleg. Utrolig 2 halvleg for Vendsyssel. Lasse Steffensen var lige kommet på banen da han kunne gøre det til 2-1 sikke et mål første gang han rører bolden efter sin indskiftning (klasse).

Derefter fik Vendsyssel FF blod på tanden og det gik jo godt selvom vi godt kunne have været foran. Meeen!!! Tobias Anker kunne gøre det til 2-2. En slem skade til Diego Montiel hvor selv både holdkammerater og hjemmeholdet tog sig til hovedet. Diego blev båret ud på en båre med klapsalver fra hele stadion. Vendsyssel FF ligger nu på en 6 plads med 17 point. Men det var sgu en mærkelig kamp.

I alt så 2706 tilskuere kampen.

Næste hjemmekamp er mod FC Helsingør det er d. 1 okt. kl 14.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *