Vendsyssel FF sagde “god tur hjem” til Vejle.

I dag fightede hele holdet hos Vendsyssel FF sig til en fortjent hjemmebanesejr over ligaens nr. 1 nemlig Vejle Boldklub i 1 div. Der var lovet mellem 150-200 fans fra Vejle men kun 81 var på stadion. Hvor de har fået de tal fra vides ikke. Men Vejle kørte hvert fald hjem med et nederlag.

Opgørets 2 mål blev sat ind af brandvarme Wessam Abou Ali . I første halvleg med et drømme mål og senere i 2 halvleg scoret han på straffe. Det skal så lige siges at der var en KANON stemning på stadion. Vendsyssel Fans bragede igennem med trommer og sang. Selv Vejle fans kunne ikke hamle op med det. Se målet på straffe til 2-0. Samt flere videoer.

Tekst/foto/Video: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *