50 år på Hirtshals Bibliotek

50 år med bøger, begivenheder og de bedste lånere! Hirtshals Bibliotek fejrer jubilæum på adressen Jørgen Fibigersgade og markerer det med en udstilling, der både viser bibliotekets mange funktioner gennem tiden – fra bogsamling til spillested og foredragssal – og tegner et tidsbillede af biblioteket i 1970’erne.

Torsdag den 15. september kl. 14.30 åbner udstillingen med tale ved turistchef Laila Zielke, quizzer for små og store, fællessang og kaffe & kage – i dagens anledning er der tale en ”kagebog”, ikke en kagemand-/kone. Udstillingen er opbygget i et samarbejde mellem Hirtshals Lokalhistorisk Arkiv og biblioteket, og som låner kan du opleve bøger, billeder og møbler fra 70’erne og frem. Du kan også bidrage ved at udfylde en seddel med dit eget, bedste biblioteks-minde på den fælles opslagstavle. Måske var du med, da Poul Kjøller optrådte på biblioteket i starten af 70’erne? Udstillingen kan opleves på Hirtshals Bibliotek indtil slutningen af november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *