Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald

Nordjyllands Politi arbejder i øjeblikket på en adresse i Nørresundby: En afdød person, en mand, er blevet fundet ude på lokaliteten. Derfor er der meget politi til stede i området omkring findestedet, der ligeledes er blevet afspærret, således at politiet kan arbejde uhindret.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, politikommissær Poul Fastergaard.

”Vi betegner i øjeblikket dødsfaldet som mistænkeligt – og derfor er vi massivt til stede og arbejder i området,” siger Poul Fastergaard, der ikke kan udtale sig i detaljer omkring fundet, men han oplyser dog, at det er nogle omstændigheder omkring fundet, der gør, at politiet betegner det som mistænkeligt. 

Politiet modtog anmeldelsen i dag, 6. september 2022, kort før kl. 11.00, og det er i området omkring Stigsborgvej 60, at politiet er til stede med blandt andet indsatsleder, hundepatruljer samt med efterforskere. 

Nordjyllands Politi har i øjeblikket ingen yderligere informationer af hensynet til efterforskningsarbejdet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *