Kulturugen K7 vender tilbage med fri entré på 165 museer og stor rabat på 15 teatre til landets unge

I hele uge 37 kan unge op til 27 år tage deres venner under armen og få en solid kulturindsprøjtning på et bredt udsnit af landets kulturinstitutioner, og i år er Nordjyllands Kystmuseum også med i den landsækkende kulturuge.

Initiativet løber for tredje år i træk og følger op på sidste års succes, hvor et rekordstort antal unge benyttede sig af kulturtilbuddet og indløste flere end 25.000 fribilletter til landets museer og udstillingssteder. 

Endnu flere kulturoplevelser på programmet med rekordstor tilslutning

I år har hele 180 kulturinstitutioner tilsluttet sig initiativet, hvilket er over 65 flere end sidste år. En udvikling, der både peger på, at K7 er kommet for at blive og at museerne gerne vil i dialog med et yngre publikum. Bag initiativet står festivalen Golden Days, hvis direktør Svante Lindeburg fortæller:

“I 2022 cementerer vi K7 som en årlig tilbagevendende kulturbegivenhed med rekordstor tilslutning fra dansk kulturliv, hvor hele 180 kulturinstitutioner åbner dørene for landets unge i uge 37. Vores ambition med K7 er at gøre kulturhusene til de unges arena – et sted hvor de føler sig hjemme, og som kan blive en del af deres kulturforbrug i hverdagen. Sidste års publikumsrekord på 25.000 museumsbesøg vidner om stor lyst blandt de unge til at gå på opdagelse i kulturens verden. Det håber vi, at vi med årets K7-kampagne endnu en gang kan være med til at støtte op om.”

Læs mere om K7 på www.k7k7.dk 

Kilde: Nordjyllands Kystmuseum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *