Nordjyllands Politi: Uddrag af døgnrapporten fra den 26. – 29. august 2022

Narkopåvirket bilist

En mand førte fredag aften en bil på trods af, at han efterfølgende blev testet positiv for kokain og opiater ved en narkometertest. Manden kørte ad Løkkensvej i Hjørring, da politiets patrulje stoppede ham. Passageren i bilen var yderligere i besiddelse af 0,45 gram heroin, som var fordelt i små sølvpapirskugler. Derudover blev der fundet to telefoner, som tilhørte passageren, og disse blev beslaglagt. Den ene mand blev anholdt i sagen.

Indbrud i villa i Brovst

På Søndre Alle i Brovst var der mellem torsdag og fredag indbrud i en villa. Gerningspersonen forlod villaens skuffer og skabe gennemrodede, og med sig havde tyven blandt andet taget en bærbar computer. Der er endnu ikke dannet et fuldt overblik over, hvad der er blevet stjålet. Personen kom ind i huset via et vindue, som blev opbrudt med et koben, og som udgang blev en terrassedør benyttet. Ved patruljens ankomst blev der sikret flere forskellige spor. 

Narkopåvirket knallertfører

På trods af, at en mand var frakendt førerretten til lille knallert, blev han fredag morgen stoppet, da han kørte på en uindregistreret knallert ad Skagensvej i Strandby. Manden var desuden påvirket af cannabis. Han blev derfor anholdt. 

Parfumetyv i stormagasin

Under et tyveriforsøg blev en gerningsperson taget på fersk gerning, idet personen var ved at stjæle parfumer fra et stormagasin i Aalborg. Episoden fandt sted fredag aften, da en vagt opdagede tyveriet og tilbageholdt tyven, indtil patruljen fra Nordjyllands Politi ankom til stedet. Personen er nu sigtet i sagen. 

Indbrud i villa

Natten til fredag var der indbrud i en villa på Kløvermarken i Fjerritslev, i mens beboeren af huset var på ferie. Tidligere på aftenen havde Nabohjælp været til stede på adressen, men der var intet at se. Gerningspersonen kom ind i huset ved at knuse ruden i en terrassedør, som derefter kunne åbnes via et indvendigt håndtag. Samme dør blev også brugt som udgang efter, at gerningspersonen havde gennemrodet huset. Der er endnu ikke dannet et overblik over de stjålne genstande. 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

Seks indbrud i sommerhusområde

En ukendt gerningsperson begik indbrud i seks sommerhuse i weekenden på Helledigevej i Lyngsaa. Det formodes, at indbruddet fandt sted fredag aften. Det varierer, hvorvidt indbruddene gik udover selve sommerhusene eller deres tilhørende skure, men fælles for dem er, at et koben blev brugt til at få adgang. Fra de seks sommerhuse blev der blandt andet stjålet en motorsav, SUP-boards, værktøj og en kantklipper.

Fest ved skole til gene

Lørdag aften modtog Nordjyllands Politi tre anmeldelser vedrørende en fest, der fandt sted ved Års Skole. Uden for skolen havde 30 unge mennesker samlet sig og hørte høj musik. En af anmelderne havde forsøgt at få musikken dæmpet. Dog uden held. En patrulje blev derfor sendt til stedet, der efter en snak med de unge mennesker fik slukket musikken. 

Biltyv påvirket af narkotika

En mand blev natten til søndag anholdt, da han kørte en stjålen bil ad Hadsundvej i Aalborg Øst, i mens han var påvirket af narkotika. Manden var påvirket af amfetamin og hash. Bag på bilen var der spændt en trailer, som også var stjålet. I bilen blev der fundet flere varianter af narkotika; herunder amfetamin.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *