Unge på scooter chikaner borger i Hirtshals.

Randi Nielsen fra Hirtshals har lavet et opslag i gruppen HIRTSHALS hvor hun er træt af den flok unge mennesker der kører på top tunet scootere og uden lys og kaster æbler mm mod hendes hus. Sagen er nu givet videre til Nordjyllands Politi.

Randi Nielsen skriver følgende i HIRTSHALS gruppen.

“Hvad fanden er det for nogle uopdragen unger der kører i scooter/knallert og evig og altid banker på døren om natten.

I nat var det så 3 unger, som kørte sammen i én knallert, der kastede æbler på vores vinduer, i håb om at de røg ind af dem. Og denne del af en bøjle, hård tung plastik, der heldigvis ikke smadrede vinduerne.”

Der vil nu blive holdt ekstra øje i området.

Foto: Privat- Artiklen er godkendt af Randi Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *