Frikadelle Festival med humor og hygge hos Lørslev Café og Kulturhus.

Lørdag aften dannede Lørslev Café og Kultur hus, rammen om Frikadelle Festival og det gik ikke stille for sig.

Lørslev Café og Kulturhus havde sponsoreret farsen og så var det ellers bare at komme i gang med at lave sine egne deller. I alt 4 deltagere havde hver lavet deres helt egne frikadeller og bagefter var det op til byens borgere at være dommerne. Dellerne blev serveret sammen med pastasalat, kartoffelsalat og en grøn salat og så var der åben i butikken så man kunne købe øl, vin og sodavand mm.

Men blandt dem som var mødt op ca 50 stk. var der en man sådan tænke ” Hvem er det ” jo det var SISSEL FRA KVISSEL der med sin flotte stemme og sin underholdende måde at være på. Underholdte med masser af viser og sange og man må ikke glemme Frikadelle sangen som alle sang med på. På harmonika var det Gertrud. Frikadelle sangen kan de se i videoen nederst.

En vinder skulle der jo findes og det blev Pawel som fik flertallet til at sætte krydset hos ham og hans deller altså hans frikadeller.

Hvad er Lørslev Café og Kulturhus: Det er det lokale mødested med varierende aktiviteter udelukkende driftet på baggrund af lokal frivillighed og viljen til at tage kontrollen over landsbyens udvikling og ikke afvikling du kan følge med i hvad der sker på deres Facebook ved at klikke “Her” hvis du vil besøge stedet er du mere end velkommen. I dag var der også folk fra Frederikshavn.

Se galleri og video her.

5

Billede 1 af 16

Tekst/foto/video: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *