Sådan ruster vi børn til livet Foredrag med Sofie Münster

TORSDAG DEN 1. SEPTEMBER 2022 KLOKKEN 19.00 på Vendsyssel Teater.

Sofie Münsters foredrag viser, hvordan vi som voksne ruster børn til livet – konkret og anvendeligt.
Foredraget er baseret på den nyeste internationale forskning og er fyldt med massevis af konkrete eksempler på, hvordan man bygger børn op som mennesker, så de bliver rustet til at klare modstand, udfordringer og fejltagelser.

Omdrejningspunktet er børnenes karakterdannelse, og hvordan børn lærer at stå fast på det, de tror på – også selvom deres omgivelser rykker i dem og presser dem til at gå på kompromis med sig selv. Det er noget alle børn har brug for i en tid med sociale medier, fokus på præstationer. Undersøgelse efter undersøgelse viser at flere børn føler sig pressede, ensomme og stressede.

Gennem massevis af eksempler får I som forældre inspiration til, hvordan I udvikler stærke værdier hos børnene, så de opbygger personlig integritet og selvværd og lærer at handle i forlængelse af, hvad der er rigtigt for dem frem for at gå efter popularitet eller ydre anerkendelse.
Sofie giver eksempler på, hvordan forældre er tydelige voksne, der sætter grænser og opstiller forventninger på en måde, som får børnene til at vokse og udvikle selvstændighed og selvreguleringsevne – så børnene tager det til sig uden, at man behøver at skælde ud, blive vred, bruge straf eller ty til lange forhandlinger.
Sofie giver også værktøjer til, hvordan forældre via de nære relationer til børnene, giver dem mod til at turde at fejle, prøve sig frem og spørge om hjælp, når de er i tvivl.
Velkommen til foredraget arrangeret af Vendsyssel fritid for alle støttet med stor tak af Nordea-fonden
Husk at du kan køre gratis med NT til foredraget. Du skal bare vise din teaterbillet i bussen eller i toget.

Billetter kan købes “Her

 Vendsyssel Teater og Vendsyssel fritid for alle står for dette arrangement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *